The Stack

Hospitality

Location

Seaburn

Contractor

Abbey Electrical

Client

The Stack

Products

MaxiLED

The Park Lighting Design team provided the lighting scheme for the shipping container village, Stack Seaburn which is located on the North East England seafront and is renowned for its street food and live music.

This creative social hub offers a warm and welcoming environment for all its guests at its open plan outdoor venue, providing opportunities for shopping, dining and enjoying live entertainment with many returning customers.

The Team worked closely with WG Consulting and Abbey Electrical, who were assigned the task of creating the lighting design for the external areas where an aesthetic look was required to ensure the new venue kept within the brand standards.

Park worked on the project with various suppliers, including MAXILED to supply the festoon lighting which was the standout feature on the project.

Stack Seaburn boasts a large open plan floor space which attracts ample daylight. A festoon solution was allocated for this project to offer a warm and welcoming ambiance in the evenings that kept in with brand aesthetics.

With a five-year guarantee, the festoon solution provides a long life with running costs, plus the lightweight construction allows for easily handling and installation.

Scroll to Top