Rennys Lane

Residential

Location

Belmont, Durham

Contractor

Vaughan Engineering

Client

Durham University

Products

Thorn

Park was brought into the project to design and supply lighting to a new-build block of student accommodation on Renny’s Lane, Durham.

Park worked alongside client, Vaughan Engineering, to design and supply lighting across the 5-storey building. Down lights were fitted within the corridors and bedrooms, presence detectors were also installed along the corridors helping to reduce the amount of time lighting is unnecessarily left on.

LED lighting was used throughout. An architect designed the lighting for the bar and restaurant area to which Park supplied the lighting. Decorative lighting was used providing an ambient and comfortable feel. In addition, recess downlights provided the area with a modern vibe giving a bigger feel whilst taking up less visual space in the room.

Scroll to Top